CES 2022: Deze spraakgestuurde akoestische spiegel zal je karaokesessies in de badkamer opfleuren

CES2022: ICON.AI heeft de Sound Mirror geĂŻntroduceerd, een nieuwe spraakgestuurde akoestische spiegel in hun assortiment slimme spiegels.

De Sound Mirror werkt via Wi-Fi om verbinding te maken met Alexa Voice Services, waardoor honderd procent handsfree bediening mogelijk is.

Gebruikers kunnen ontspannen met muziek, het weer bekijken, alarmen instellen of hun slimme apparaten bedienen met de Sound Mirror. Verbind eenvoudig uw mobiele apparaat via Bluetooth met de spiegel en begin de dag met het streamen van uw favoriete nummers of podcasts.

Met een levendig geluid dat “de hele kamer vult”, kan de Sound Mirror naar verluidt “elke ruimte in een meeslepende atmosfeer veranderen”.

De bediening is eenvoudig via de Sound Mirror-app en gebruikers kunnen hun geluid aanpassen door de bas- en treble-regelaars aan te passen. Als je op zoek bent naar een snelle oplossing, biedt de app ook verschillende Equalizer-presets, zoals de instelling Badkamer, die ervoor zorgen dat de luidspreker akoestisch wordt afgestemd op jouw badkameromgeving.

Bovendien wordt de Sound Mirror geleverd met smart home-mogelijkheden en een IPX6-waterdichtheidsclassificatie. Het is verkrijgbaar in goud, chroom, matzwart, matwit en aangepaste kleuren. Er is nog geen informatie vrijgegeven over de prijs van de Sound Mirror.

Meer informatie op geluidsspiegel.ai

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Flickradio.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart