CES 2022: Bluetooth-speakers op zonne-energie komen misschien eerder dan je denkt

CES 2022: Techbedrijven Exeger en Mayht onthulden op CES 2022 een niet nader genoemd prototype Bluetooth-luidspreker op zonne-energie, waardoor we een glimp opvangen van een toekomst van ononderbroken muziek.

Gebruik makend van Exeger‘s Powerfoyle-materiaal, dat ook wordt gebruikt in de Urbanista Los Angeles-hoofdtelefoon op zonne-energie, zet de luidspreker elke lichtbron om in stroom. Dit betekent dat het opladen niet beperkt is tot gebieden met een natuurlijke lichtbron.

Het apparaat heeft ook een nieuw soort dual-membraan driver genaamd HeartMotion, ontwikkeld door Mayht. Het bedrijf beweert dat dit hun prototype in staat zal stellen te bogen op een vermogen dat vergelijkbaar is met een luidspreker die tien keer zo groot is, ondanks dat de driver platter en compacter is dan concurrerende drivers. De HeartMotion is naar verluidt ook zelfbalancerend, een primeur in de branche die het trillen van de luidspreker zal verminderen.

De combinatie van de twee technologieën is een krachtige; een driver die kan bogen op een ongekend vermogen in zijn omvang en zonne-oplaadmogelijkheden die elke lichtbron in stroom verandert, zou het prototype kunnen betekenen, mocht het ooit op de markt komen, zou een game-changer kunnen zijn als de beweringen van de bedrijven over hun technologie worden gevalideerd .

Mayht werkt momenteel aan het miniaturiseren van hun technologie voor hoofdtelefoons, volgens opmerkingen van CEO Matthias Scheek aan TechRadar. “We doen in een vroeg stadium onderzoek naar hoe klein we eigenlijk kunnen gaan, en ja, het is zeker mogelijk – vooral voor smartphones. Ik denk dat het interessant zal zijn, aangezien smartphones normaal gesproken erg dun klinken, “vertelde hij de outlet, eraan toevoegend dat hij gelooft dat de HeartMotion uiteindelijk in “elk audioapparaat” zal zitten.

Helaas voor degenen die een van deze luidsprekers willen bemachtigen, is er nog geen bevestiging van massaproductie.

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Flickradio.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart